9film

9film

9film

9film er en weblog tilegnet forældre og medarbejdere fra de 9 daginstitutioner som hører under Asylselskabet

4. Filmdag 11. april

4. Filmdag 11. aprilPosted by Marianne Manley Hansen Wednesday, April 11 2007 16:29:34
Endnu en filmdag med topmotiverede forældre og personale.
Det er fantastisk at se den entusiasme som I lægger for dagen.

Blog ImageBlog Image

Spillereglen ”engagement”.

En film handler om en mand, som kommer ind på en restaurant. I starten er tjenerens engagement ikke til stede. Hun kigger ikke op på gæsten, men peger i den retning hvor hun mener, der er et ledigt bord. Hun er lang tid om at svare gæsten og finde menukort.

Først i det øjeblik tjeneren får at vide at gæsten er madanmelder på en avis, bliver hun engageret i at servicere gæsten.


En anden film handler om en meget engageret person, som styrter op og ned af trappen med tøj på bøjler, som skal flyttes fra stueetagen til 1. sal.

Hver gang hun skal op af trappen, støder hun ind i en anden person som står på trappen med en tom bøjle i hånden.

Den engagerede person falder og slår sit ben, hun får førstehjælp af en læge.

Nu er den sårede forhindret i at bære mere tøj op, og det giver plads til at den anden person nu har mulighed for at bære tøj op af trappen.


Denne film kan vise at et overdrevent engagement kan være med til at passivisere andre personer og de kan på den ene eller anden måde komme til at gøre skade på sig selv.

Det handler om at finde en balance i sit engagement.


Er vi engageret for egen vindings skyld eller for kundens skyld.

Stiger engagementet hvis motivationen er til stede og hvis vi selv er med i planlægningen?

Kan vi som forældre og personale overdrive vores engagement, så vi kommer til at passivisere børn, andre forældre og andet personale?

Blog Image
Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog ImageBlog Image

Blog Image

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by svetlana bulatovic Sunday, April 15 2007 19:36:33

Hermed vil jeg takke,mine gruppemedlemmer for en herlig dag med herlige menneskelig aktivitet,takker filmholdet mange gange for en sjov og begivenheds fyldt dag .For mig var dagen meget inspirerende og utrolig sjov,vil personligt gerne rose børnehaven asyl centret på jagtvejen nørrebro for at være samarbejds villige,og for at være gode og dygtige skuespillere,instruktører,kameramænd,lydmænd og pedagogernes flittige insats. I sidste del af dagen da gruppesamtalen var taget op,har jeg lagt mærke til at vores børnehave skiller sig meget ad fra andre børnehaver på en positiv måde.Min mening er at andre børnehaver ud fra udtalelserne fra deres ledere og medarbejdere er at de skaber uoverflødige konflikter fks.forsinkelser til morgensang :) hvor jeg som mor til børnehave barn ikke kan genkende det fra hvores institution... takker alle for en super dejlig dag... rigtig god sommer ønskes i alle,mange knus fra svetlana.